Razor Shark omtale

Push Gaming har vokst seg til å bli en av de mest populære utviklerne av casinospill på nett. Over årene har de gitt ut flere stortitler som spillerne flokker til, og blant selskapets mest populære spill finner vi Jammin’ Jars, Fat Rabbit og Tiki Tumble. 

Men i tillegg til Jammin’ Jars er det særlig ett spill som skiller seg ut i Push Gaming sin katalog: Razor Shark. Det tegneserieaktige undervannseventyret har blitt en stor hit hos spillere, og figurerer ofte på listen over mest spilte spilleautomater på nett. 

Spillet følger en relativt tradisjonelt oppsett med 5 hjul, 4 rader og totalt 20 gevinstlinjer som utbetaler fra venstre mot høyre. Razor Shark har en Mystiske Stabler-funksjon hvor stabler bestående av 4 symboler kan lande hvor som helst på hjulene. Når det skjer aktiveres Rist & Avdekk-funksjonen.

Razor Shark gratisspinn

Hvis man lander tre scattersymboler på hjulene aktiveres gratisspinnrunden, og jo flere scattere man lander, desto bedre blir bonusrunden. I gratisspinnrunden fylles hjul 2 og 4 automatisk med Mystiske Stabler, som igjen avdekker Rist & Avdekk-funksjonen. 

Gevinstmultiplikatoren i Razor Shark fortsetter gjennom hele gratisspinnrunden, og den øker hver gang Rist & Avdekk-funksjonen aktiveres. Det er også mulig å aktivere Avdekk Razor-runden, hvor man kan belønnes med innsatsmultiplikatormynter og gullhaier. Disse myntene kan gi opptil 2500x innsatsen, og hvis man lander flere mynter vil disse legges sammen og gi en endelig gevinst. Dette er en lignende funksjon som man finner i Jammin’ Jars, en annen populær spilleautomat på nett fra Push Gaming. 

Gratisspinnene fortsetter frem til det ikke lenger er flere mystiske stabler synlig på hjulene. 

Razor Shark tilbakebetalingsprosent 

Razor Shark sin teoretiske tilbakebetalingsprosent (RTP) er på 96,70%. Malta Gaming Authority har satt et minstekrav om tilbakebetalingen til spilleren skal være minst 92%, og vi anslår at gjennomsnittet i bransjen ligger rett under 96%. Det betyr at 96,70% er meget respektabelt, og det er trolig en av grunnene til at spillet er så populært. 

En annen grunn til at Razork Shark er blant de mest populære spilleautomater på nett er spillets høye varians. Kort forklart vil det si at spillet vanligvis utbetaler sjeldnere, men høyere gevinster enn andre spill. Hvis du liker små og hyppige gevinster ikke Razor Shark spillet for deg, men hvis du liker litt mer risiko i bytte mot potensielt større gevinster er spillet trolig midt i blinken. 

Spillet viser hvorfor Push Gaming er i ferd med å bli et av de viktigste navnene i branjsen. Med en herlig blanding av innovative funksjoner og friske design fortsetter selskapet å levere engasjerende titler som faller i smak hos spillere i alle aldre. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *