Jammin’ Jars omtale

Casinospill på nett utvikler seg stadig, og de har kommet en lang vei fra de tidlige digitale spillene. Der klassiske spilleautomater hadde få gevinstlinjer, et knippe symboler og få, om noen, bonusrunder, er situasjonen en annen i disse dager. Moderne spilleautomater på nett byr på elegant design, intrikate bonusrunder og oftere og oftere et spillområde som bryter med det tradisjonelle oppsettet med 5 hjul og 3 rader. 

Et strålende eksempel på et slikt spill er Push Gamings populære Jammin’ Jars. Fremfor å spilles på tradisjonelle hjul benytter spillet et 8×8 rutenett. Det gir et unikt design, og spillet benytter klasegevinster for å gi en ekstra dimensjon. Kombinerer man dette med sterke farger, funky musikk og en lukrativ bonusrunde har man oppskriften på en hit. 

Klasegevinster

Jammin’ Jars benytter det vi kaller klasegevinster, en spillmekanikk ofte sett i kombinasjon med kaskadesymboler. Det betyr at gevinster ikke formes langs tradisjonelle gevinstlinjer, men heller i klaser. Man må samle totalt fem symboler i en klase, men de trenger ikke lande i noe bestemt mønster. Så lenge samtlige fem symboler er koblet sammen på et vis resulterer det i en gevinst.

Og når man man former en slik gevinstklase fjernes de vinnende symbolene fra rutenett og erstattes av nye. Disse symbolene faller fra over rutenettet, nesten som en kaskade. Derav navnet kaskadesymboler (noen ganger kalt kaskadegevinster). Man belastes ikke for disse ekstra symbolene, noe som i realiteten betyr at man mottar et gratis respinn. 

Disse klasegevinstene er en stor grunn til at spillet er så populært, men den største grunnen lærer man når man får gratisspinn på Jammin’ Jars. 

Jammin’ Jars gratisspinn 

Hvis man lander tre eller flere av spillets fargerike wild-krukker mottar man 6 gratisspinn. Disse krukkene kommer med hver sin multiplikator, og de blir med inn i gratisspinnrunden. Hver gang krukkene er en del av en gevinstklase øker multiplikatoren med én. 

Disse klebrige wild-symbolene fortsetter å hoppe rundt i spillområdet, og hvis man har flaks lander to eller flere av disse i samme gevinstklase. Da multipliseres krukkene mot hverandre, og gevinstene skyter veldig raskt i været. 

Kaskadesymbolene virker på samme vis i bonusrunden med gratis respinn, og alle wilds som lander forblir på rutenettet i hele bonusrunden. Så selv om 6 gratisspinn høres lavt ut ender man fort opp med mange flere takket være respinnene. Med klebrige wilds som kan multipliseres mot hverandre er gevinstpotensialet også ekstremt høyt. 

Jammin’ Jars tilbakebetalingsprosent

Jammin’ Jars har en teoretisk tilbakebetalingsprosent på 96,83%. Minstekravet for spilleautomater på nett ligger på 92%, og 96,83% ligger godt over gjennomsnittet i bransjen. Jammin’ Jars er også et spill med meget høy varians. Det betyr at man ofte kan oppleve lengre perioder hvor man kanskje ikke vinner stort, men at gevinstene ofte er større når de først lander. Det skiller seg fra et spill som for eksempel Starburst, hvor små og hyppige gevinster er normen. Jammin’ Jars passer bedre for de spillerne som gjerne liker litt mer risiko og som ikke har problemer med å vente lenger mellom gevinstene. 

Med et fargerikt visuelt uttrykk, et fengende soundtrack og en potensielt veldig lønnsomm gratisspinnbonus er det ikke rart at Jammin’ Jars er så populært blant spillere. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *