Book of Dead omtale

En av bransjens mest populære spilleautomater på nett er Book of Dead. Spillet er utviklet av Play ‘n Go og tar oss med på et episk eventyr til oldtidens Egypt sammen med eventyreren Rich Wilde. Spilleautomater basert på Egypt er meget populære, og Book of Dead er et av de beste valgene i sjangeren. 

De som er godt bevandret i spilleautomater online kjenner kanskje til Rich Wilde allerede. Eventyreren var allerede kjent fra Pearls of India og Aztec Idols (og senere Tome of Madness), men det var i Book of Dead Rich Wilde virkelig ble kjent. Dette er det mest populære spillet i serien, og en av de mest populære spilleautomatene fra Play n’ Go. 

Book of Dead byr på 5 hjul, 3 linjer og 10 gevinstlinjer. Den berømte boken er symbolet man bør holde utkikk etter, for dette symbolet fungerer nemlig som både wild og scatter. Lander man 3 slike på hjulene starter man den populære gratisspinnrunden.

Book of Dead gratisspinn

Når du aktiverer bonusrunden mottar du 10 gratisspinn på Book of Dead. I gratisspinnrunden velges et tilfeldig symbol som vil fungere som et ekspanderende symbol for hele runden. Hver gang to eller flere av dette symbolet lander på hjulene utvider det seg så det dekker hele hjulet og dermed mange gevinstlinjer. 

Lander man tre nye Book of Dead-symboler på ett spinn mottar man 10 nye gratisspinn. 

Man har naturlig nok ingen kontroll over hvilket symbol som velges ut som et ekspanderende symbol. Men om man er heldig og mottar Rich Wilde-symbolet kan det fort bli en meget lønnsom affære: fem slike symboler samtidig på hjulene utbetaler nemlig hele 250 000 mynter!

Book of Dead tilbakebetalingsprosent

Book of Dead er et casinospill med høy varians. Det betyr at spillet utbetaler sjeldnere enn spill med lavere varians, men at gevinstene i gjennomsnittet er høyere. Så hvis du liker litt risiko i bytte mot høyere gevinster er Book of Dead spillet for deg. 

Spillets teoretiske tilbakebetalingsprosent er på 96,21%. Det betyr at spillet, i gjennomsnitt, tilbakebetaler 96,21 kr pr. 100 kr som blir satset på spillet. Det er verdt å merke seg at dette kun er et gjennomsnitt over svært lang tid, og at det er fullt mulig å tape 100% av innsatsene sine. Samtidig er det naturligvis mulig å vinne mer enn 100% av det man satser. En såpass høy tilbakebetalingsprosent er uansett høy sammenlignet med andre populære spilleautomater på nett. 

Gamble-funksjon

En populær funksjon i spilleautomater fra Play n’ Go er Gamble-funksjonen. Etter hver gevinst i spillet får man muligheten til å prøve å multiplisere gevinsten sin. Man blir presentert med et spillkort vendt ned, og man kan prøve å gjette riktig farge for å doble gevinsten sin, eller riktig slag (kløver, ruter etc.) for å firedoble gevinsten. 

Denne muligheten til å multiplisere gevinstene sine gir en ekstra dimensjon, og er en av grunnene til at Book of Dead er et så populært spill. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *